Polkadotin hämmästyttävä matka top 10: een ja korrelaatio ETH: n kanssa, kääritty Bitcoin näkee nousun

Polkadot on yhteentoimiva lohkoketjualusta, joka mahdollistaa kaikenlaisten tietojen tai omaisuuden, ei pelkästään rahakkeiden, välisen lohkoketjun siirron.

Dot-tunnus, joka on Polkadotin natiivi salausresurssi, palvelee kolmea erillistä tarkoitusta – verkon hallintaa, panostamista ja sidontaa

Polkadot sijoittuu tällä hetkellä markkina-arvoltaan 6. sijalle 3,98 miljardiin dollariin. Tämä ei ollut skenaario viikkoja sitten, koska se tuskin tapasi 100 parhaan salausvaluutan kanssa. Polkadotin meteorinen nousu on osittain viitannut „uudelleen nimitykseen“, kun taas asiantuntijat vaativat, että sen nousussa on enemmän kuin tämä.

„Uudelleen nimittäminen“ on prosessi, jolla on yhtäläisyyksiä osakkeiden jakamisen kanssa, mikä voi nostaa omaisuuden arvoa vastaavasti, kun siitä tulee edullisempaa pienemmille sijoittajille. Tämä prosessi aiheutti DOT: n kiertävän tarjonnan täyttymisen 100 kertaa.

Kaikki alkoi 21. elokuuta, kun yhteisön äänestyksen jälkeen Bitcoin Evolution nimettiin uudelleen, jolloin yksi vanha DOT jaettiin 100 uuteen. Tämän seurauksena kokonaistarjonta kasvoi 10 miljoonasta rahakkeesta alussa 1 miljardiin.

DOT-korrelaatio Ethereumin (ETH) kanssa

Viimeaikaiset havainnot osoittavat, että Polkadotin (DOT) hintatoimet ovat olleet ennustajina Ethereumin hintamuutoksille viime viikkoina. Analyytikot totesivat, että DOT: n hintaliike korreloi ETH: n hintaliikkeen kanssa 15 minuutin ja 4 tunnin aikataulussa. DOT: n alhaisemmat kaupankäyntimäärät ja se, että 77% koko tarjonnasta on keskitetty 100 lompakkoon, tukee tätä osittain.

Kääritty Bitcoin (wBTC) näkee nousun

Viimeaikaiset tiedot Skew totesi, että wBTC: n markkina-arvo on nousussa kohti miljardia dollaria. 76 047 wBTC: n kiertävä tarjonta osoittaa, että useammat käyttäjät siirtävät BTC: tä Ethereum-pohjaisiin DeFi-alustoihin tuottoa varten. Bitcoinin siirtäminen Ethereumiin ei kuitenkaan ole mahdollista, käyttäjät muuttavat BTC: n wBTC: ksi ja käyttävät sitten wBTC: tä DeFi-alustoilla.

About the author