Overhengende Ethereum-oppgradering kan være en viktig katalysator for ETH- og Altcoin-markeder, ifølge analytikere i Binance

Den globale kryptobørs Binance har nettopp gitt ut sin siste handelsrapport, analysert tilstanden til Bitcoin, Ethereum og altcoin-markedene.

Rapporten fremhever Bitcoins dominans i oktober og begynnelsen av november, som sprengte (desentralisert finans) DeFi-boblen og presset prisen på mange kryptoaktiva lavere

“Store kryptokurver som ETH, XRP, BCH, LTC og LINK ga beskjedne gevinster i oktober, men har ikke klart å bryte nye høyder da handelsaktiviteten flyttet bort til Bitcoin. I mange måneder har altcoins vært den viktigste driveren for retur for kryptohandlere.

Dermed er det ingen overraskelse at altcoins ser ut til å miste damp og uharmoniserte fra Bitcoins rally … Siden korreksjonen i begynnelsen av september, har de fleste DeFi-tokens vist en fullstendig behandlingstid og slettet 70-90% av gevinsten.

Analytikere i Binance forventer nå at Bitcoin vil gå inn i en nedkjølingsperiode etter at den plutselig brast til $ 16.000.

De peker på BTCs siste konsolideringsområde i $ 10.000 til $ 12.000-regionen som et eksempel på hva som kan være neste for den ledende kryptovalutaen

Når det gjelder fremtiden for altcoin-markedet, peker børsen på den kommende lanseringen av Ethereum 2.0 som en potensiell katalysator for både ETH og altcoin-markedet generelt.

“Oppgraderingen forventes å ha en positiv innvirkning på ETH, da den vil øke nettverkets kompatibilitet, skalerbarhet og sikkerhet betydelig.

I tillegg vil oppgraderingen flytte Ethereums konsensusmekanisme til et bevis på innsats, og stimulere investorer til å beholde og låse opp Etheren sin for å gi belønninger. Dette vil da redusere tilbudet av ETH-tokens mens etterspørselen fortsetter å vokse seg sterk når store investorer flommer over å søke jevn gevinst …

Med tanke på disse katalysatorene, kan oppgraderingen trekke ut ETH fra den nylige nedgangen og potensielt injisere mer positiv stemning i altcoin-sektoren. ”

About the author