Bitcoin Cash consolideert meer dan $ 250 ondersteuning voor hervatting van opwaarts momentum

Bitcoin Cash leed een tegenslag toen kopers probeerden de prijzen boven de $ 260-weerstand te drukken.

Vandaag is de munt gedaald tot $ 243 laag, maar hij handelt op het moment van schrijven boven $ 253 hoog

Ondanks de uitsplitsing herstelde de munt zich snel boven de steun van $ 250. BCH ligt op schema omdat de prijs boven de SMA’s ligt, wat suggereert dat de munt een nieuwe opwaartse trend zal hervatten. Zodra kopers de weerstand van $ 260 overtuigend breken, zal BCH boven de $ 280 high stijgen.

Het momentum zal zich uitstrekken tot $ 300 hoog. Niettemin moeten kopers het bullish momentum boven de $ 250 ondersteunen om het opwaartse momentum te hervatten. Aan de andere kant, als de beren onder de steun van $ 250 breken, zal de verkoopdruk hervatten. Dat is de neerwaartse trend die zich uitstrekt tot het dieptepunt van $ 243 of $ 238. In de tussentijd schommelt BCH boven de $ 250-steun, omdat bulls en bears onbeslist zijn over de richting van de markt.

Bitcoin Cash bevindt zich nog steeds boven het bereik van 80% van de dagelijkse stochastiek. Het geeft aan dat de munt zich in het overgekochte gebied bevindt. Op dat prijsniveau zullen er waarschijnlijk verkopers opduiken om de prijzen naar beneden te drukken. In een trending markt is het echter mogelijk dat de overbought-condities niet standhouden wanneer de prijs begint te stijgen. De munt zal waarschijnlijk stijgen omdat de prijsbalken boven de SMA’s liggen.

Wat is de volgende stap voor Bitcoin Cash?

De crypto schommelt boven het ondersteuningsniveau van $ 250. De prijs zal blijven dalen als de ondersteuning wordt verbroken. In de neerwaartse trend van vandaag testte de retraced candle body het 61,8% Fibonacci retracementniveau. De implicatie is dat de markt verder zal dalen tot het 1.618 Fibonacci-uitbreidingsniveau. Dat is een dieptepunt van $ 230.

About the author